מבה גוטו מאינדונזיה מספר שהוא התחיל להתכונן למותו בשנת 1992 וכבר הכין לעצמו מצבה. הוא היה אז בן 122. אלא שמאז חלפו 24 שנה והישיש האינדונזי, כיום בן 145, עדיין בחיים.
עוד חדשות מעניינות מהעולם בדף הפייסבוק של דסק החוץ
כל עשרת אחיו של גוטו הלכו לעולמם וכך גם ארבע נשותיו, האחרונה בשנת 1988, וכל ילדיו. העיתון הבריטי "דיילי מייל" דיווח אתמול (יום שבת) שגוטו מחזיק בתיעוד רשמי שמוכיח את גילו, וגם הרשויות בארצו אישרו את תאריך לידתו - 31 בדצמבר 1870. אלא שגילו המופלג של האינדונזי לא מרשים אותו יותר מדי, והוא אמר בראיון כי "מה שאני רוצה זה למות".
אם אכן יוכח שגוטו בן 145 הרי שהוא יחזיק בתואר האדם הכי מבוגר בעולם אי פעם, תואר שבו מחזיקה לפי שעה הצרפתייה ז'אן קלמה, שהייתה בת 122 כשהלכה לעולמה.
בראיון לערוץ הטלוויזיה המקומי "ליפוטאן 6" אמר גוטו שהוא עבר הרבה ושלא אכפת לו למות. "מה שאני רוצה זה למות. כל הנכדים שלי עצמאיים".