בכך הפכה האלופה לקבוצה השנייה בליגת העל, אחרי הפועל כפר-סבא, שמילאה את מכסת הזרים המקסימלית האפשרית, שישה זרים, מתוכם רק חמישה יכולים בכל רגע נתון להיות על המגרש במשחקים במסגרת הליגה הישראלית, אך בליגה האירופית הם יוכלו לשחק יחדיו ללא הגבלה.
קורהוט, שלפני כ-24 שעות נחת בישראל, סייר באצטדיון טוטו-טרנר ועבר בדיקות רפואיות. הוא הגיע מדברצן ההונגרית בשורותיה שיחק כל הקריירה שלו למעט עונה חצי עונה, בה יצא בהשאלה לקבוצת בקשצ'בה, גם גם מהונגריה.
בכל הקריירה שלו הוא כבש שמונה שערים ורשם שש הופעות בנבחרת הונגריה, כולל אחת ביורו 2016 הקיץ, בתיקו 3:3 בין הונגריה לפורטוגל שזכתה בטורניר. באר-שבע תצטרך להשלים את רישומו עד ליום רביעי בערב, אז יסגר חלון ההעברות האירופי ועמו תיסגר גם רשימת השחקנים שיוכלו ליטול חלק בשלב הבתים של הליגה האירופית.
בימים הקרובים מקווים באלופה למצוא קבוצה לרועי גורדנה, שמבוקש בכפר-סבא ובני-יהודה ונכון לעכשיו מסרבות לשאת בעלויות שכרו.