רגע בטבע: הצצה לזוגיות של חיות הבר בישראל
צלמי האגודה הישראלית לצילום טבע מעניקים לכם הצצה לזוגיות פראית בטבע המקומי. שרקרקים חולקים פרפר במדבר יהודה, שחפיות ים טורפות דג, שלדגים לבני חזה צדים מכרסם ותנים זהובים משחקים
ארז ארליכמן
פורסם: 11.09.16, 00:49
מוסיקה: When You're Gone - Nicolai Heidlas (צילום: צלמי האגודה הישראלית לצילום טבע, עריכה: ארז ארליכמן, טפט: יוסי חן, מוסיקה: When You're Gone )

תנים זהובים בצפון (צילום: שמואל הלוי)

כוסי חורבות בשפלת יהודה (צילום: גדי שמילה)

זעמנים שחורים באזור שוהם (צילום: טולי מלק)

זוג חרדונים מצויים (צילום: יוסי חן)

שפיריות בהזדווגות בואדי קלט (צילום: אלדד גולן)

כחלילי החומעה באזור מבוא חורון (צילום: מיכה מנדל)

גיבתונים אדומי מקור באזור ירושלים (צילום: שלומי דוד)

שחפיות ים (צילום: רועי אברהם)

זוג חדקוניות (צילום: שלומי לוי)

שרקרקים מצויים בצפון (צילום: שלמה ולדמן)

שרקרקים גמדיים (צילום: שלומי שמאי)
"האגודה הישראלית לצילום טבע " נוסדה על מנת לקדם את צילום הטבע בישראל. בין מטרותיה: עזרה בשימור המערכת האקולוגית בישראל, חינוך להכרה ושמירה על הטבע והסביבה והעלאת המודעות לנושאים סביבתיים בקרב צלמי הטבע וכלל האוכלוסיה.
האגודה הינה ארגון ללא מטרות רווח הנוסד מטעם צלמי הטבע ולמען צלמי הטבע וככזה נועד לאפשר לצלמי הטבע בארץ ללמוד ולהתפתח בדרך של הפריה הדדית, שיתוף, למידה, מפגשים משותפים והרצאות, תוך כדי העלאת קרנו של צילום הטבע בישראל, והגברת תרומתו לחברה ולשמירת הסביבה.
האגודה שואפת לקדם את ההכרה בצילום טבע כסוג של אומנות, לחתור למצוינות ולמקצועיות בדגש על שמירת כללי אתיקה והתנהגות והשתתפות פעילה במיזמי שמירה על הטבע בשיתוף פעולה עם ארגונים סביבתיים.
לאתר האגודה הישראלית לצילום טבע לפורומים