הערב (ה׳), השדים האדומים שבו לאולד טראפורד ואירחו את פנרבחצ׳ה הטורקית במחזור השלישית של הליגה האירופית. בניגוד לתקופה האחרונה, הפעם המיוחד החליט לפתוח עם וויין רוני במרכז ההתקפה וזה גם השתלם לו.
יונייטד הראתה עליונות על האורחת, הביסה אותה 1:4 ועל הדרך טיפסה למקום הראשון בבית על חשבונה. זה החל עם שני פנדלים. קודם היה זה פול פוגבה שקיבל את ההזדמנות (31) ומיד לאחר מכן, המארחת זכתה לשריקה נוספת לכדור עונשין, אותה תרגם אנתוני מרסיאל (34) לשער שני.
השחקן היקר בעולם הראה ניצוצות מהיכולת שבגללה יונייטד הוציאה עליו כל כך הרבה כסף ורגע לפני הירידה למחצית, ג׳סי לינגארד סידר לו בישול והוא הגיב עם טיל לחיבורים. אותו לינגארד כבש את הרביעי בבעיטה מרחוק תודות לבישול של רוני. האקס, רובין ואן פרסי (83) רק צימק סמוך לסיום ולא חגג.
באולימפיקו, רומא כבר הוליכה 1:3 עד הדקה ה-82 מול אוסטריה וינה וסיימה רק ב-3:3. האחראי לכך? אקס מכבי נתניה, לארי קאיודה. צמד של סטפן אל שרעוואי (19 ו-34) ואחד נוסף של אלסנדרו פלורנצי (69) השכיחו את היתרון המוקדם של רפאל הולהאוזר (16) ואז תוך שתי דקות, דומיניק פרוקופ (82) וכאמור קאיודה (84) השוו ל-3:3.