בר חדש נפתח השבוע באמסטרדם, ושלא כמו ברים אחרים - במקום הזה אסור לשתות. מדובר בבר ההנגאובר הראשון מסוגו בעולם.
כשתגיעו לכניסה, תעברו בדיקת אלכוהול, לוודא שאתם עדיין תחת השפעה כמובן. אם עברתם את הסלקציה תקבלו מיטה וטלוויזיה אישית, שירותי מסאז' ואפילו בר חמצן מיוחד שיעזור לשיכורים לחזור לעצמם מהר. הבר פתוח מימי שישי עד ראשון, כלומר בדיוק בימים שצריך אותו.
בחודש הקרוב אל על תשיק ערוץ מוזיקה חדש שינוגן בטיסות החברה. מה מיוחד בערוץ? השירים שתשמעו בו כולם של בוגרי בית הספר רימון למוזיקה.
בין האמנים שתוכלו למצוא שם: מירי מסיקה, דניאל סולומון, אביב גפן, קרן פלס ואחרים. עוד תוכלו לשמוע שם את "חביב גלבי" של להקת A-WA המדוברת ולהיטים רבים נוספים.
כבר סיפרנו לכם כאן בקוויקי על חידושים רבים בתחום מזוודות הנוסעים - והנה לכם, גאדג'ט חדש, שנראה גם מבטיח. מדובר במזוודה הרובוטית של Travelmate Robotics, חברת סטרטאפ קטנה מקליפורניה. החברה מנסה בימים לבצע גיוס המוני באינטרנט למזוודה שעוקבת אחריך באמצעות זיהוי הסמארטפון שלך. מהירות המזוודה מגיעה כמעט ל-11 קמ"ש ואם אכן יגוייס הכסף הדרוש, זו תהיה המזוודה הרובוטית הראשונה שתצא למכירה המונית אמיתית.
כנראה שהחגים שיבשו גם את חברינו מאירופה, כי בגלל חוסר תשומת לב צוות המדיה של בריטיש איירוויס גרם לטעות מביכה ברשת. בשבוע שעבר, שיתפו בעמוד הפייסבוק של בריטיש פוסט שיווקי של אחת המתחרות - וירג'ין אטלנטיק - שמציעה טיסות מוזלות ללונדון תחת הסולגן "לעולם לא היה זמן טוב יותר להגיע ללונדון, הזמינו היום טיסה בוירג'ין".
הגולשים העירו את תשומת לב הצוות לטעות המביכה, ובחברה הבריטית החליטו לקחת את זה בהומור ופרסמו שוב את הפוסט תחת הכותרת "סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו, חוץ מהדרך להגיע לשם".
בטח כבר יצא לכם לטוס לצידם של נוסעים בעייתיים.. כאלה שתופסים לכם את משענת היד, או אלה מאחור שדוחפים את הרגליים לתוך הכיסא שלכם. נוסע אחד החליט שהגיע הזמן לנקום ואפילו לתעד, צפו בקוויקי שלנו עד הסוף ותראו גם אתם.