עוד לפני כן, עוליאל וקרוליצקי ייצאו הלילה (ד') לסדרת תחרויות יוקרתיות בחו"ל ששיאן יהיה תחרות האורנג' בול המפורסמת, בה זכה עוליאל פעמים.
עוליאל, שחקן סגל נבחרת הדייויס המדורג 30 בעולם לנוער, זכה פעמיים בתחרות היוקרתית בפלורידה: ב-2012 הוא זכה בקטגוריה לגילאי 12 ושנתיים לאחר מכן בגילאי 14. על פי גילו יכול עוליאל לשחק בגילאי 16, אולם הוחלט שישחק בקטגוריה הבכירה.
הטניסאי המוכשר אמר לפני הטיסה: "אני מתרגש מאוד לקראת התחרות הזו ורוצה מאוד להצליח ולזכות בה בפעם השלישית". מאמנו ז'אן פוטצ'ר הוסיף: "המטרה היא להתקדם בדירוג הבינלאומי ולשחק את הטניס הטוב שעבדנו עליו בתקופה האחרונה".
קרוליצקי (17), המתאמנת אצל ציפי אובזילר, היא שחקנית נבחרת הפדרציה ונמצאת במקום ה-82 בדירוג העולמי לנוער. "אני אתן את הכול בתחרויות האלה, חשוב לי לעבוד על כל האלמנטים שאני עובדת עם ציפי ולעשות תוצאות יפות", היא סיפרה. אובזילר: "המטרה להמשיך את המומנטום מהקיץ, לשחק טניס טוב ולחזור עם כמה שיותר ניצחונות".