מי ששוב סחב עליו את הקבוצה אמש היה מהראן ראדי, הפעם עם צמד, ונראה שהוא יהיה בהרכב ביום חמישי. ברק בכר צריך להחליט האם לפתוח עם שלושה בלמים ולוותר על שחקן קישור. בשני המקרים אובידיו הובאן צפוי לשחק, בין אם זה לצד שיר צדק ומיגל ויטור ובין אם לצד ראדי וג'ון אוגו.
בן ביטון סיכם את ההתמודדות עם אשדוד: "אתם יכולים לקרוא לזה קונצרט, אני קורא לזה עבודה קשה של השחקנים והצוות שלא מורידים רגל מהגז ועושים הכל להשתפר. מבחינתנו זאת העבודה שלנו, בשביל זה משלמים לנו. אני לא יודע אם המשחק נגד סאות'המפטון הוא הכי חשוב העונה".
"אם לא היינו עוברים את אולימפיאקוס לדוגמא בכלל לא היינו בשלב הזה. כל משחק לגופו וברור שזה משחק קובע. נעשה את ההכנה הכי טובה כדי להשיג את התוצאה הכי טובה מבחינתנו. קשה להגיד שהסיכויים שווים בחוץ נגד קבוצת פרמייר ליג. נותנים להם כבוד אבל הוכחנו שאנחנו עושים דברים גם נגד הסיכויים. נבוא לעשות את המקסימום".
ביטון שמבוקש בבלגיה ובסלטיק בשל הקרבה של סוכנו ,למועדון התייחס לנושא: "לשחק באירופה זאת שאיפה של כל שחקן. יש לי סוכן לזה ואני מתרכז רק בבאר שבע. דברים יבואו מעצמם. בנוגע לליגה, עשר נקודות ממכבי ת"א זה פער גדול. זה כיף ונותן ביטחון אבל באמת שזה שלב מאוד מוקדם של העונה".
ההצלחה הגדולה של הקבוצה מטשטשת בעיה לא צפויה עמה היא מתמודדת ממש מהמשחק הרשמי הראשון של העונה, נגד שריף טירספול בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות. מדובר כמובן בבעיטות העונשין מ-11 מטרים.
אתמול היה זה לוסיו מרניאו שהחמיץ בדקה ה-18, בניסיון הראשון שלו מהנקודה הנקודה הלבנה מאז הצטרף לקבוצה בקיץ. בהמשך, בדקה ה-54 הצליח מאור בוזגלו לכבוש בפנדל, כשבמקרה הזה קדמו לבעיטה ויכוחים בנוגע לזהות הבועט (לא בפעם הראשונה העונה).
בכך בוזגלו, מומחה בבעיטות מחוץ לרחבה, שיפר רק במעט את מאזנו מהנקודה הלבנה, מכיוון שאת שתי הבעיטות הקודמות שלו העונה הוא החטיא (בגביע הטוטו ובאירופה). בסך הכל נפסקו לטובת הקבוצה 15 בעיטות עונשין מ-11 מטרים בכל המסגרות: ליגה, גביע הטוטו, אלוף האלופים ואירופה. רק שמונה מהן תורגמו לשערים. ברשימת המחמיצים נמצאים גם מהראן ראדי, בן שהר וטוני וואקמה. השניים האחרונים גם דייקו בחמישה ניסיונות.