בתקשורת בארצות הברית מדווחים כי כספי מחוזר על ידי ניו יורק ניקס ועשוי לעשות בקרוב את המעבר מהמחוץ המערבי לזה המזרחי. על פי הדיווח, נשיא הניקס, פיל ג'קסון בוחן אופציות לחיזוק הסגל והישראלי הוא אחד מהמועמדים המובילים.
אין ספק שאחת הסיבות שהפכו את כספי לסחורה חמה היא היכולת שהוא מספק בתקופה האחרונה ובעיקר הלילה בניצחון על לוס אנג'לס לייקרס. הפורוורד היה מרוצה בסיום ואמר: "הייתה לנו את האנרגיה הנכונה. לחצנו על הכדור, הגנו נכון והשגנו חטיפות שהובילו לסלים קלים. נקווה שנמשיך ככה. מסע המשחקים בחוץ הולך להיות קשה, אבל אנחנו מוכנים לאתגר ורוצים להתמודד איתו".
על התרומה שלו (13 נקודות, 5 ריבאונדים ו-3 אסיסטים ב-30 דקות) מהספסל הוסיף: "אני חושב שבמשך כל העונה הספסל שלנו עושה עבודה טובה ואני מאמין שכל פעם שאני או שחקן אחר מקבל הזדמנות, הוא מנצל אותה בצורה הכי טובה שאפשר".
"אני חושב שה-NBA הולך לכיוון של משחק שוטף ומהיר. יש לנו כמה מהלכים יפים ואנחנו מזיזים את הכדור מצד לצד וכך השחקנים שלנו מתפנים. הרבה יותר קל ונכון לשחק ככה".