נעילה חיובית בת"א: מדד ת"א 25 עלה ב-0.2%, ת"א 100 עלה ב-0.1%, מחזור המסחר הסתכם ב-523 מיליון שקל. נייס עלתה ב-2.2% בפסגת ת"א 25, פז נפט סגרה בתחתית המדד, בירידה של 1.4% ובמחזור הגבוה בבורסה, 42.1 מיליון שקל (פי 3.5 כמעט מהמחזור הממוצע היומי בחודש האחרון).
מדד ת"א 25 עלה ב-0.2% ל-1,460 נקודות, מדד ת"א 100 עולה ב-0.1% ל-1,270 נקודות, מדד הבנקים עלה ב-0.67% ל-1,542 נקודות.
ברקע המסחר, הירידות שנרשמו בבורסות וול סטריט ביום שישי האחרון. דיווחים לפיהם סין השתלטה על כלי שיט בלתי מאויש של צבא ארה"ב העיבה על המסחר בניו יורק.
את השבוע שחלף הבורסה באחוזת בית חתמה בירוק, כאשר המדדים ת"א 25 ות"א 100 עלו ב-0.5% ו-0.7% בהתאמה. כמו כן, ועדת הכספים החליטה בסופו של השבוע על הפחתת מס החברות מ-25% ל-23% על פני שנתיים, ועל פי כלכלני בנק אגוד מהלך זה יהיה חיובי לחברות ולשוויי שלהן.
המלט הודיעה כי חתמה על חוזה עם החברה ההולנדית ,Resato International B.V, לרכישת זכויות בטכנולוגיה ליצור קו מוצרים ללחץ גבוה תמורת כ-2.3 מיליון יורו (כ-9.2 מיליון שקל).
ביום שישי האחרון דיווחה גזית גלוב של חיים כצמן ודורי סגל על ביטול גיוס אג"ח מתוכנן בבורסה של טורונטו בגלל "תנודתיות בשווקים". החברה כתבה כי " היא תשוב ותבחן בעתיד הקרוב הנפקת אגרות החוב בכפוף לתנאי השווקים".