כבר ברבע השני אוסטין ריברס מהקליפרס הורחק על התפרצות על השופט. זמן קצר לאחר מכן וגם אביו, המאמן דוק ריברס, נשלח לחדר ההלבשה.
בלי כריס פול הפצוע, לעצור את יוסטון הייתה משימה גדולה מדי על הקליפרס שסופרים כבר חמישה הפסדים רצופים. ג'יימס הארדן סיים עוד ערב נהדר של 30 נקודות, 13 ריבאונדים ועשרה אסיסטים. מונטרזל הארל קבע שיא קריירה של 29 נקודות.
לספרס לקח כמעט מחצית שלמה להיכנס לקצב אבל בחצי השני הם הציגו עליונות ברורה. בפעם התשיעית העונה, חזרה בן אנטוניו מפיגור דו ספרתי לניצחון. ג'ונתן סימונס בלט עם 19, דני גרין וטוני פארקר הוסיפו 18 כל אחד.
הווריורס כבר הובילו ב-25 נקודות במהלך הרבע השלישי (64:89). המאבריקס הצליחו רק למעזר נזקים בסיום בזכות 25 נקודות של האריסון בארנס מול האקסית. טריפל-דאבל לקווין דוראנט (19 נק', 11 ריב', 10 אס'). סטף קרי קלע 14 נקודות, שלוש יותר מאחיו סת' בצד השני.
שיא קריירה מטורף של 52 נקודות לאייזאה תומאס הוביל את הסלטיקס לניצחון. תומאס קבע גם שיא מועדון בנקודות לרבע עם 29 כאלה ב-12 הדקות האחרונות. הפסד רביעי ברצף למיאמי.
ראז'ון רונדו שוב סופסל במחצית השנייה אבל הפעם הבולס הפסידו. פול ג'ורג' התפוצץ עם 32 נקודות ונהנה מ-17 אסיסטים לש ג'ף טיג. מנגד, ג'ימי באטלר סיים עם 25 נקודות ודוויין ווייד הוסיף 20 משלו.
הוויזארדס השוו את המאזן שלהם (16:16) למרות חסרונו של בראדלי ביל. טרי ברק התעלה עם 27 נקודות וג'ון וול תרם 19 נקודות ו-14 אסיסטים בדאבל-דאבל השמיני שלו בתשעה משחקים.
ניצחון רביעי ברצף לפליקאנס שנראים טוב יותר ממשחק למשחק. אנתוני דייויס "הסתפק" ב-23 נקודות ו-18 ריבאונדים. כרמלו אנתוני (26 נק' ו-13 ריב') וקריסטאפס פורזינגיס (21 ו-12) השלימו דאבל-דאבל כל אחד אבל לא הצליחו למנוע את ההפסד.
הזאבים הצעירים הזכירו לכולם כמה כישרון יש בקבוצה ולאן היכולות ההתקפיות שלהן מסוגלות להגיע. מעל 50% מהשדה ומחוץ לקשת סידרו מספרים נהדרים לשחקני מינסוטה. אנדרו וויגינס הצטיין (31) אבל לא הטיל צל על קארל-אנתוני טאונס (18 נק' ו-16 ריב'), זאק לוין (24) ושבאז מוחמד (22 נק' ב-18 דקות).
פול מילסאפ שלא התלבש במפגש הקודם בין הקבוצות, חזר וסידר להוקס נקמה על התבוסה ההיא עם 26 נקודות. קייל קורבר קלע 22 נקודות מהספסל של אטלנטה.
דווקא עם ספסל קצר במיוחד, השיגה פילי ניצחון חוץ דרמטי ונדיר מבחינתה. ג'ואל אמביד חזר וסיים עם 23 נקודות, כמו ארסן איליאסובה, עבורו זה שיא קריירה.