רבקה מיכאלי וחיים טופול זכו הערב (ג') בפרס מפעל חיים מטעם איגוד אמני ישראל (אמ"י). בטקס שהתקיים בהיכל התרבות בפתח תקווה בהנחיית יאיר ניצני, הוענקו לשניים פסלונים על תרומתם רבת השנים לתרבות הישראלית.
הטקס כלל גם הופעה של שרהל'ה שרון ודודו זכאי במחווה לשיריו של שייקה פייקוב, מופע של אמני רחוב ליוצר אברהם דנא ומחווה של ילדי הקונסרבטוריון העירוני של פתח תקווה לשיריו של יאיר קלינגר.
פייקוב זכה לקבל, פרס מיוחד שהוענק לו על תרומה יוצאת דופן לתרבות הישראלית. פייקוב הוא יקיר תחרויות הזמר בשנות השבעים, ומי שחתום על יצירות חשובות רבות בתרבות הישראלית.
זוכים נוספים בכבוד הערב היו השחקנית רות-גלר אשכר ("אבא גנוב 2", "בלתי הפיך", "משפט קסטנר", "סרוגים"), מרים גבריאלי ("גבירתי הנאווה", "נבלות", "שחור"), אמן האשליות איתן איילון, הרקדנית והכוריאוגרפית אילנה כהן, המוזיקאי והמנצח שמעון כהן, המלחין יאיר קלינגר והשחקנית דבורה קידר ("מבצע יונתן", "אסקימו לימון", "זגורי אימפריה").