בטורקיה חזרו לשחק כדורגל אחרי השבתה מרצון של הליגה, ואחרי שההתאחדות הגיעה להסכם בו תשלם 465 מיליון דולר לתחנת הטלוויזיה "אטלס", שתהנה מהפריבילגיה לשדר את הליגה הטורקית בשלוש וחצי השנים הקרובות.
בדרך כלל, הדרבים של איסטנבול מושכים הרבה אש, תימרות עשן ותשומת לב. שלוש הקבוצות הגדולות של טורקיה: גאלאטאסאריי, בשיקטאש ופנרבחצ'ה, שולטות בכדורגל הטורקי ומחלקות ביניהן את התארים, אבל באיסטנבול יש עוד קבוצה, הנושאת בגאון את שם העיר עצמה: איסטנבולספור.
איסטנבולספור רחוקה מלהיות מעצמת כדורגל ונמצאת במקום השמיני בטבלה, עם אופציה לעלות מקום או שניים, אבל לא יותר. היום (א') יגיעו חיים רביבו וחבריו מפנרבחצ'ה לאצטדיון "באיראמפסה" של איסטנבולספור, והם צפויים להראות לשכניהם הלא מזיקים מהו כדורגל הגון.
ביום חמישי ניצחה "פנר" את אנקרהגוצ'ו 1:3, במסגרת רבע גמר הגביע הטורקי. קנת אנדרסון נפצע בפגרה ולא ישחק, אבל פנרבחצ'ה אמורה להסתדר גם בלעדיו. מבחינת אנדרסון, דחיית המשחקים העניקה לו זמן החלמה חשוב. מבחינת רביבו, יש לו כעת מקום בטוח בהרכב, כיוון שלרשות המאמן דניזלי עומדים כעת רק חמישה זרים, בדיוק המספר שהוא יכול לשתף במשחק נתון.
משחקים נוספים: בורסאספור - טרבזונספור; גנצ'לבירליג'י - אדנספור; קוצ'אליספור - אנקרהגוצ'ו.