במחזור הקודם, פרנקפורט חטפה שיעור מלייפציג והובסה 3:0, אבל הפעם היא הגיעה לוולטינס ארנה ובזכות מהלך מצוין של מאקוטו האסבה בבעיטה החופשית, אלכסנדר מייר (34) התפנה ובעט פנימה את השער היחיד במשחק.
בצרפת, מארסיי פתחה את המחזור ה-22 עם ניצחון גדול והתפוצצה על חשבון מונפלייה, כשהביסה אותה 1:5. כוכב המשחק היה בלי שום ספק בפטמבי גומיס, שכבש שלושער (4, 19 ו-77), רולאנדו (38) תובאן (87, פ') הוסיפו. ריאד בודבוז צימק (49) עם השער היפה במשחק בבעיטה חופשית לחיבורים.
בספרד, האחרונה לפני המחזור, אוססונה, רשמה עוד משחק ללא ניצחון, והפעם היא סיימה רק ב-1:1 מול מלאגה. דווקא האורחת קיבלה הזדמנות ראשונה, כשמייקל סנטוס (18) זכה לכדור עונשין מ-11 מטרים, אבל נעצר אצל מריו פרננדס.
פחות מרבע שעה לסיום, גוראן קוסיץ' כבש שער חשוב וכבר ראה את הניצחון השני העונה של הקבוצה שלו, אבל שלוש דקות מאוחר יותר (79), איגנסיו קמאצ'ו השווה אחרי יציאה נוראית של פרננדס.