הפתעה גדולה בגזרת הפועל תל אביב. החלוץ עומרי אלטמן והמועדון הגיעו לסיכום על חוזה חדש לשנה וחצי. כזכור, בין הצדדים היו חילוקי דעות רבים לאחר שהחלוץ ביקש לקבל שחרור בעקבות הבעיות הכספיות של הקבוצה ואי העמידה בתנאי החוזה הקודם שלו. אלטמן יוכל להשתחרר בסיום העונה מחוזהו עבור 100 אלף אירו בלבד.
בעקבות כך, הבוררות בין אלטמן להפועל תל אביב תתבטל. "אנו בונים על עומרי שיעזור לנו להישאר בליגה. החלטנו ביחד לפתוח דף חדש ואנו רואים בו את אחד מעמודי התווך של המועדון", נמסר מהפועל ת"א.
"ההנהלה מאוד מעריכה את העובדה כי למרות המחלוקות שהיו, שמר השחקן על גישה מקצועית ועל לויאליות למועדון לכל אורך הדרך ומודים לסוכנו של השחקן, רונן קצב, על הסיוע בפתרון המחלוקות. אנו מקווים שביחד נעמוד במשימות שהצבנו בפנינו. מאחלים לנו ולשחקן הצלחה".