"זה לא מדאיג אותי", אמר היום (ה') ג'אני אינפנטינו בביקור בדוחא וגם התייחס לשינויים הצפויים בחוקת הכדורגל ובמשחקי המונדיאל בשנים הקרובות. הוא טען שיעודד אירוח משותף בשלוש או ארבע מדינות לקראת המונדיאל שיתקיים ב-2026, כאשר בכל מדינה יתקיימו המשחקים בארבעה או חמישה אצטדיונים: "המטרה היא שהמדינות המארחות יהיה שכנות, מה שיקל על המעבר ביניהן".
כזכור, לפני המונדיאל בברזיל 2014 הועברה ביקורת קשה על הממשלה שבנתה מספר אצטדיונים חדישים בכמה ערים. אותם מתקנים הוקמו בעלות יקרה מאוד, למרות שמאז לא נערכים בהם משחקים אטרקטיביים. אינפנטינו טען שהוא מעוניין להימנע מהתופעה הזו בעתיד.
אינפנטינו נשאל אם לדעתו הקבוצות בעולם מרוצות מההרחבה הצפויה של המונדיאל ל-48 נבחרות, והשיב: "יש ליגות שמרוצות מזה ויש ליגות שפחות מרוצות". הוא נשאל כצפוי לגבי המוכנות של האצטדיונים בקטאר לקראת המונדיאל שיתקיים במדינה ב-2022 והשיב: "הכל יהיה מוכן, אבל יש עדיין עבודה רבה".
לגבי הוספת חילופים במשחק הכדורגל ותאי עבירות (כמו לשחקנים בהוקי קרח) השיב נשיא פיפ"א: "יש דיונים בנושא, אבל אנחנו רחוקים מקבלת החלטות".