1,700 אוהדים כבר הבטיחו את מקומם בהיכל קבוצת שלמה עפ"י הודעת האיגוד, ו-1,000 כרטיסים נוספים נמצאים עדיין בקופות. מי שתשיר את ההמנון היא ג'וי נאג', שחקנית מכבי ראשל"צ שהשתתפה אמש בגמר התוכנית "דה ווייס".
נבחרת הנוער של ישראל קיימה היום את משחקה האחרון לעונה זו במסגרת הפרוייקט שקיימה בגרמניה בחודשים האחרונים. הנבחרת פגשה את נבחרת הנוער של גרמניה למשחק ידידות
ונוצחה 34:22, זאת במסגרת הצגה כפולה בהמבורג כמשחק מוקדם למפגש הנבחרות הבוגרות - גרמניה ושבדיה.
הנבחרת שקיימה 25 משחקי הכנה, והתאמנה בתנאים מקצועניים מלאים לאורך העונה בגומרסבאך שבגרמניה, תנחת בארץ בסוף השבוע. בתחילת החודש הבא שחקניה יתגייסו יחד לצבא, וימשיכו להתאמן כקבוצה לאורך השירות הצבאי במסגרת נבחרת העתודה.
המאמן דאמיר אקליץ: "שיחקנו היום נגד נבחרת איכותית מאוד. עשינו את המקסימום, וכמו לאורך כל התקופה - השחקנים הם בעיני גיבורים. אנחנו חייבים להמשיך, להתאמן ולשחק מול קבוצות ונבחרות ברמות הללו. זו הדרך היחידה לקדם את הכדוריד הישראלי. לסיכום התקופה אוסיף - שזה היה פרויקט מדהים ובלתי נשכח. למדנו רבות. השחקנים חוזרים מכאן כאנשים טובים יותר ולבטח שחקנים טובים יותר".