למעשה, מהרגע שבו הגיע הדר במקומו של שרון אברהמי, וויליאמס יצא מהחמישייה ודקות המשחק שלו קוצצו בצורה דרסטית מ-25.8 ל-12.3 בממוצע למשחק. לכן, עזיבתו הייתה רק עניין של זמן.
בכך משלים הדר מהלך כפול של הדחת שני הגבוהים שהתקשו לקבל את מרותו - ריצ'רד האוול שחתם בהפועל ירושלים ו-וויליאמס. כעת, הפועל תל אביב ללא שחקן גבוה משמעותי ורק עם תומר גינת ורם אליאספור בקו הקדמי. ברנדן דוסון שהצטרף לאחרונה יכול לעזור בעמדה מספר ארבע, אבל הוא עדיין לא נכנס לעניינים.
לקבוצתו של הדר נותרו תשעה ימים בלבד למצוא מחליף לוויליאמס וזו תהיה משימה לא פשוטה נוכח שוק השחקנים הדליל. שמו של אייזיק רוזפלט ממשיך לעלות כמועמד להגיע מירושלים בהמשך לעסקה עם האוול, כמו גם חברו לקבוצה שון ג'ונס.
שם נוסף שעלה הוא דריל מונרו. הסנטר שזכה באליפות עם מכבי ראשון לציון בעונה החולפת נמצא במאבקי הכניסה לפלייאוף בליגה השנייה בטורקיה ויערוך את משחקו האחרון ב-22 באפריל. אם קבוצתו לא תגיע לפלייאוף לא מן הנמנע כי בהפועל ת"א יפנו אליו. יחד עם זאת, בעקבות לחץ הזמן מדובר באפשרות קלושה. מי שמנסה לתווך בין הצדדים הוא מארק ליונס ששיחק עם מונרו בראשל"צ.