פילנובסקי (22) קיבלה ציון של 17.3 לפי החוקה החדשה, והקדימה את את הרוסיה אלכסנדרה סולדטובה, המועמדת להיות האלופה האולימפית הבאה וקיבלה ציון של 17.2 נקודות. חברתה של סולדטובה לנבחרת רוסיה, ארינה ורינה, סיימה שלישית עם 17.150 נקודות.
מדובר בתחרות הגדולה ביותר והכמעט אחרונה לקראת אליפות אירופה שתתקיים בעוד שבועיים בהונגריה. על הכרטיס להשתתפות נאבקת פילנובסקי עם לינוי אשרם וניקול זליקמן. בחודש שעבר השיגה פילנובסקי את מדליית הזהב במכשיר החישוק בסבב הגראנד פרי שנערך בקייב ואילו זליקמן עשתה זאת גם השנה בתחרות בקאלה שבצרפת בקרב רב. בגמר הסרט היא סיימה שמינית, עם 12.550 נקודות.
בגמרים הנוספים בהם השתתפה סיימה פילנובסקי במקומות הרביעי (בתרגיל הסרט, עם 15.7 נקודות) והחמישי (בתרגיל הכדור עם 16.7 נקודות, ובתרגיל החישוק עם 16.8). בסיום היא אמרה: "אני שמחה ונרגשת להעניק כבוד למדינת ישראל ערב יום העצמאות. חוויתי את אחד הרגעים המרגשים בחיי ואני מקווה להמשיך להביא גאווה למדינה".