לי (142) בן ה-18, שהפתיע בסיבוב הקודם את ואסק פוספיסיל הקנדי (דורג חמישי בטורניר), רצה להמשיך במומנטום גם נגד סלע (117), אותו לא פגש מעולם על המגרש.
לאחר שלוש שבירות לכל צד במערכה הראשונה, הישראלי היה הרבה יותר חד והשיג אחת יותר מיריבו, בדרך לזכייה במערכה.
גם הסט השני היה ארוך וצמוד במיוחד. לי פתח עם יתרון 0:2, אבל סלע הצליח להשוות, ובמצב של 5:5 אפילו השיג נקודת שבירה אותה לא הצליח לנצל. בסופו של דבר השניים הלכו לשובר שוויון, אותו לקח הדרום קוריאני אחרי 7:9 צמוד במיוחד.
לפני תחילת המערכה השלישית סלע ביקש טיפול בידו הימנית, אך הכאבים כנראה
הכריעו אותו ובתום שעתיים ו-21 דקות, במצב של 3:0 ויתרון 0:30 ללי, הישראלי החליט לסיים את המשחק והודיע על פרישה.
הטורניר הבא אליו רשום סלע הוא בפוסאן בדרום קוריאה, כשהוא עדיין מקווה לקבל הודעה מהנהלת הרולאן גארוס, כי הוא הצליח להיכנס להגרלה הראשית.