כחודשיים בלבד אחר שמונה לתפקיד מנכ"ל מינהלת הליגות בכדורגל, הודיעה המינהלת שאבי בלו יעזוב את התפקיד. "הריני להודיעכם כי התקבלה החלטה על סיום כהונתו של מר אבי בלו כמנכ"ל, וזאת החל מהיום", נכתב במכתב ששלח היו"ר אורן חסון לקבוצות ליגת העל והליגה הלאומית, "אני מבקש להודות לו על ההתגייסות לניהול ארגון מורכב ועל האווירה הטובה שבה הדברים נעשו". חסון יחליף את בלו באופן זמני בתפקיד, עד למינוי מחליף קבוע.
בלו, בן 59, כיהן כסגן ראש החטיבה הבנקאית ומנהל האגף המסחרי של בנק דיסקונט. קודם לכן שימש כראש מנהל הסניפים האחראי על כ-2,500 עובדים ומנהל המרחבים של ירושלים ודרום ומרחב השפלה. הוא מחזיק בתואר MBA מאוניברסיטת ת"א ומתגורר בתל אביב.
הבחירה בו נעשתה מבין ארבעה מועמדים סופיים, לאחר בחינה מקיפה של 80 קורות חיים. ועדת האיתור כללה בין היתר את יורם באומן, אורן חסון, אבי לוזון, אלונה ברקת ויעקב שחר.
ובעניין אחר: עו"ד עמיאל תגר מונה ליו"ר המוסד לבוררות, על-פי החלטה של ועדת המינויים בראשות נשיא בית הדין העליון, השופט בדימוס אמנון סטרשנוב.