אבל גם עונות קשות אפשר לסיים עם תואר, כפי שהוכיחה אמש (ש') ברצלונה, עם ניצחון 1:3 בגמר על אלאבס וזכייה בגביע ה-29 בתולדות המועדון – הכי הרבה בכדורגל הספרדי.
אבל מירב תשומת הלב הלכה לעבר לואיס אנריקה, שאימן את הקבוצה בשלוש העונות האחרונות ועוזב לאחר שזכה ב-3 גביעים ברציפות, בשתי אליפויות וכמובן בליגת האלופות של עונת 2014/15, כמו גם בגביע העולם למועדונים וכן בסופר-קאפ האירופי ולמעשה רשם את אחוזי ההצלחה הגבוהים בהיסטוריה של המועדון למאמן.
"אני מקדיש את הגביע הזה עבור אשתי והילדים, כי הם אלה שסבלו הכי הרבה כשאבא לואיס הגיע עצבני הביתה אחרי הפסד ונאלצו להתמודד איתי. אני שמח עבורם", אמר אנריקה שטרם הודיע על המשך דרכו בכדורגל. "אני עוד לא יודע מה יהיה איתי בעתיד, אני פתוח לכל האופציות. אפילו לשנות ענף ולאמן בספורט אחר".