דלק קידוחים שבשליטת קבוצת דלק של יצחק תשובה, מדווחת הבוקר (א') על חלוקת דיבידנד בהיקף של כ-180 מיליון דולר. זוהי החלוקה הראשונה של השותפות לאחר מיזוג אבנר ודלק קידוחים לישות תאגידית אחת. לטענת השותפות הסכום שיחולק משקף תשואת דיבידנד של כ-13% ב-12 החודשים האחרונים.
חלוקת הרווחים נעשית בהמשך לפרסום הדוחות הכספיים של השותפויות לרבעון הראשון של 2017: השתיים דיווחו על רווחים כספיים משותפים של כ-78.9 מיליון דולר.
עד לפני מספר שבועות פעלו השותפויות דלק קידוחים ואבנר בנפרד. השתיים מוזגו במהלך חודש זה לגוף בודד, זאת מבלי לשנות את ההחזקות השונות במאגרי הגז - 31.25% במאגר תמר, 45.34% במאגר לווייתן.
ביום ראשון שעבר, ה-21 במאי, החלה להיסחר השותפות הממוזגת דלק קידוחים והתברגה ברשימת עשרת הגופים הציבוריים הגדולים בישראל.