בשיתוף משה יוסף הפקות
הבלו מן גרופ הוא מיזם שנולד בשלהי שנות ה-80 בשיתוף של שלושה חברים: כריס וינק, פיל סטאנטון ומאט גולדמן. הם רצו לעשות משהו משמעותי בחייהם, ובלי לעשות חישובים מקדימים כמה זה ישתלם להם - בקיצור, הלכו עם הלב והאמנות ויצרו מופע מיוחד במינו, המופע של האיש הכחול.
אם אתם מכירים אותם רק בגלל הצבע, הנה עוד כמה דברים שתוכלו ללמוד עליהם, כולל מה הם אוכלים לפני ההופעה:
בלו מן גרופ, ובעברית קבוצת האיש הכחול, הוקמה על ידי שלושה חברים: כריס וינק, פיל סטנטון ומאט גולדמן, בעיר ניו יורק, וליתר דיוק בצד המזרחי התחתי של העיר (Low East Side), בשנת 1988
ההופעה הרשמית הראשונה של הצוות הכחול הייתה בשנת 1991 בתיאטרון אסטור שבניו יורק.
בשנת 2006 הקימו המייסדים של קבוצת בלו-מן בית ספר עצמאי בניו יורק – "בית הספר הכחול", עם מעל 300 תלמידים עד כיתה ג'. המוטו של בית הספר הוא להעניק לילדים גישה שלמה, מאוזנת ומלאת חיים לחינוך.
לציון 25 שנות פעילות הוציאה הקבוצה ספר ראשון - הספר הכחול הראשון - חקר אנתרופולוגי מרהיב ומדהים של דמות הקירח הכחול.
הקבוצה מקיימת אודישנים כל הזמן במטרה למצוא אנשים עם תכונות ייחודיות והכרחיות להפוך לאיש כחול, בין היתר יש צורך במיומנויות תיפוף, משחק ומוזיקה
בלו מן גרופ היו מועמדים לפרס הגראמי על אלבומם השלישי THREE ובעקבות המועמדות אף יצאו לסיורים עם תזמורות פילהרמוניות והשתתפו בפסקולים לסרטים.
למעלה מ-35 מיליון בני אדם ברחבי העולם כבר ראו את הבלו מן מופיעים.
.
הבלו מן גרופ מופיעים גם בהופעות ידידותיות למשפחות ויחידים הנמצאים על הספקטרום האוטיסטי - autism-friendly shows – בין היתר תוגבל רמת הסאונד וימנעו משימוש באורות גבוהים מדי או ריצוד של אורות, חברי הקבוצה יצמצמו את הקטעים בהם הם משתפים את הקהל, עבור המשפחות תהיינה פינות מנוחה באזור הלובי, בהן יוכלו לנוח במהלך ההופעה.
17 צוותים – זה בערך המספר (תלוי במקום האירוע) שמתחיל סבב של כל הופעה של "בלו מן גרופ". האנשים המחולקים ל-17 צוותים האחראים למלתחה, אביזרים, וידאו, קול, חשמל, בניית הבמה והסיפון וההנהלה.
בכל שבוע רשימת הצרכים כוללת:
בשיתוף משה יוסף הפקות