יש לציין שהאקורד (דור שמיני) לא שווקה בישראל על-ידי היבואנית, חברת מאיר, לאחר שב-2015 הופסק שיווקה באירופה עקב סגירת פס הייצור ביפן. הגרסה האמריקאית שווקה לתקופה קצרה בייבוא מקביל על-ידי חברת אלבר, אך לא לאורך זמן. גם האקורד החדשה, כמו קודמתה, תיוצר במפעל החברה באוהיו, ותיועד בעיקר לשוק הצפון אמריקאי.
למרות שהאיור אינו חושף פרטים מעבר לקווים כלליים של החרטום, בתמונות ריגול של המכונית מזוהה החרטום המוכר של הסיוויק העדכנית עם יחידות תאורה צרות וסבכה קדמית מודגשת, אך עם פרופיל ואחוריים שמרניים יחסית לאחות הקטנה והמוחצנת. תמונות ריגול חושפות גם כי המכונית מצוידת במערך מצלמות ורדאר. אלה יסיעו למערכות בטיחות מתקדמות כמו בלימה אוטונומית, שמירה על נתיב ובקרת שיוט אדפטיבית.
פרטים נוספים שחשפה הונדה נוגעים ליחידות ההנעה. את מנועי הבנזין האטמוספריים יחליפו מנועי טורבו-בנזין מודרניים. גרסת הבסיס תצויד ב-1.5 ליטר המוכר מהסיוויק (במקום ה-2.4 ליטר) בשידוך לתיבת הילוכים רציפה ואילו הגרסה הבכירה תצויד במנוע 2.0 ליטר מהסיוויק טייפ R בשידוך לתיבת 10 הילוכים אוטומטית - במקום ה-V6 בנפח 3.5 ליטר. בהמשך יוצעו גם גרסאות היברידיות.