בתרגיל החישוק זכתה פילונבסקי במדליית הכסף, לאחר שצברה 17.45 נקודות. ראשונה על הפודיום עלתה הרוסייה יוליה בריקובה עם 19 נקודות ושלישית דורגה הצרפתייה אולנה דיאצ'נקו עם 17.25 נקודות. מדליית כסף נוספת הגיעה במכשיר הסרט, לאחר שפילנובסקי קיבלה ציון של 17.95 נקודות. הפעם ראשונה דורגה אלופת אירופה ארינה אברינה עם 18.3 נקודות והשלימה את תמונות הפודיום יוליה ברביקובה עם 16.35 נקודות.
באלות, פילנובסקי הסתפקה במדליית הארד אלות, שבו דווקא השיגה ציון נהדר של 18.2 נקודות, יוליה ברביקובה עם 19.0 נקודות עלתה לקבל את הזהב, ודינה אברינה עם 18.6 נקודות סיימה עם מדליית הכסף.
בגמר הרביעי והאחרון שבו השתתפה הישראלית, בכדור, דורגה פילונבסקי במקום החמישי עם 16.7 נקודות. האחיות אברינה עלו יחדיו לפודיום, דינה ראשונה עם 19.1 נקודות, ארינה שנייה עם 18.9 נקודות ושלישית הצרפתייה קסניה מוסטפאבה עם 17.250 נקודות.
השנה התקיימה לראשונה תחרות קבוצתית במסגרת תחרויות הגרנד פרי הכוללות פרסים כספיים. לישראל יש נבחרת קבוצתית חדשה וזאת הייתה אמורה להיות הופעת הבכורה שלה, עם התרגילים החדשים, בניהולה של המאמנת הראשית אירה ויגדורצ'יק שעובדת עכשיו בצמוד לביתה רחלי. כיוון שהבנות עדיין לא מוכנות, ומכוונות לקראת אליפות העולם הקיץ, הן הציגו את התרגילים החדשים רק כחלק כמופע ראווה ולא בתחרות עצמה. המתעמלות הציגו את תרגיל החישוקים לצלילי מוזיקה איטלקית לקראת אליפות העולם הקיץ ואת התרגיל המשולב עם השיר Free.
הנבחרת החדשה כוללת את המתעמלות הבאות: אופיר דיין מעירוני חולון, לי דן ממקפ"ת פתח תקווה, קארין וקסמן מסחלבים אשדוד, אלי טולדו מראשון לציון, בר שפוצניקוב ממכבי תל אביב ובר נר מקריית גת.
במדליית הזהב בקרב רב זכתה במפתיע בלארוס עם ציון כולל של 35.550 נקודות ומיד לאחריה רוסיה, שהציגה תרגיל עם טעויות רבות כולל יציאת מכשיר ומתעמלת מהשטח המסומן, שהקנה להן 33.6 נקודות. שלישית דורגה יוון עם 32 נקודות.