הסייל השנתי לפריטי הקיץ בעיצומו: אחרי שחידשתם את ארון הבגדים, בדקנו מה מציעות הרשתות בקטגוריית הנעליים והאקססוריז. גם כאן: שימו לב לאותיות הקטנות, למדיניות ההחזרה וההחלפה.
ניתן להעזר בהסבר המוגש מטעם המועצה הישראלית לצרכנות.
רשת Clarks מציעה 20%-70% הנחה על כל הדגמים מקולקציית אביב-קיץ 2017. בתוקף עד ה-6.7.17. לדוגמא: סנדלי עקב יעלו 324.90 במקום 649.90 שקל.
רשת הנעליים סכו-עור במבצע קיץ של עד 40% הנחה על כל מגוון הדגמים בחנויות.
רשת נעלי TOGO במבצע של 1+1 על מגוון נעליים מקולקציית הקיץ 2017 החדשה.
רשת הנעליים לילדים ולפעוטות, nimrod&more,מציעה מבצע של 1 + 1 במתנה על כל הסנדלים. המבצע תקף בין התאריכים: 2-25.7.2017. לא כולל מותגים חיצוניים ונעלי צעד ראשון. לחברי מועדון ומצטרפים חדשים.
רשת SCOOP – קונים זוג נעליים אחד ומקבלים 2 זוגות במתנה (על דגמי קולקציית הקיץ). מסוף החודש כל החנות החל מ-29.90 שקל במחלקת הנשים, הגברים והילדים.
רשת "לאפייט" - Lafayette Italy לנעליים ותיקים במבצע של 33% הנחה ברכישת שני מוצרים ו-20% הנחה ברכישת מוצר אחד. על הנחות אלו תתווסף הנחת המועדון.
אוריג'ינלס מציעה הנחת הנהלה של 20% על זוג הראשון, 40% הנחה על הזוג השני. לדוגמא: סנדל CAMPER יעלה 679 שקל במקום 849 שקל. נקודות תורפה: המבצעים לחברי מועדון ומצטרפים חדשים בלבד.
רשת ניין ווסט במבצע הנעלה ואקססוריז בכל סניפיה. כל קולקציית קיץ 2017 במחירים של בין 199.90 – 399.90 שקל. המבצע כולל נעלים, סנדלים, כפכפים, תיקים, ארנקים ועוד.
רשת נעלי קליגולה מציעה מבצע של עד 50% הנחה על קולקציית הקיץ של המותג ובנוסף 8% הנחת חבר מועדון לחברות ומצטרפות חדשות.
רשת ALDO ב-Summer SALE של עד 50% הנחה על דגמים נבחרים מקולקציית הקיץ.
מותג נעלי הנוחות, איזי ספיריט, יוצא ב- SALE של עד 50% הנחה על מגוון הנעליים לנשים מקולקציית הקיץ. החל מה-3.7.17 עד ה-13.7.17 או עד גמר המלאי.
אתר looklike מציע 50% הנחה על כל קולקציית הנעליים.
גם חברת ההנעלה WESHOES מציעה 50% הנחה על מגוון דגמים מקולקציית הקיץ.
מבצע קיץ על משקפי השמש והראיה ברשת ERROCA – הנחה של 30% ברכישת משקפי שמש ו-40% הנחה ברכישת הזוג השני. כמו כן, ניתן לרכוש שני זוגות משקפי ראיה ב-400 שקל . המבצע בתוקף עד ה-20.7.17
חברת PRIVATE VINTAGE COLLECTION - מציעה 2 זוגות משקפיים ב-450 שקל.
רשת אופטיקה בליסימה מציעה עד 60% הנחה על כל משקפי השמש בחנות.
LONGCHAMP מציעים 30% על כל קולקציית הקיץ.
מייקל קורס מציע עד 40% הנחה על פריטים נבחרים מקולקציית קיץ 17. בתוקף עד ה-31.7.17. לדוגמא: תיק ב-1,014 שקל במקום 1,690 שקל.
האתר האנגלי NET-A-PORTER מציע תיקים של מותגי על בהנחות של עד 50% - ניתן לרכוש את התיקים בעזרת האתר לייבוא אישי idgu.co.il שגם יתן לכם מחיר סופי ללא הפתעות.
האאוטלט של פלאנט מציע עד 80% הנחה על מגוון מותגי השעונים. לדוגמא: שעון של VERSUS VERSACE מוזהב במחיר 599 שקל במקום 1,299 שקל. רשת TOPSHOP - מגוון רחב של פריטים עד 50% הנחה מקולקציית הקיץ.
אתר nivjewelry מציע עד 50% הנחה על כל קולקציית הקיץ Cancun.
ROYALTY רשת התכשיטים והשעונים מציעה עד 50% הנחה על כל החנות. לדוגמא: שעוני המותג אסקדה ב-50% הנחה, צמיד זהב 14 קראט בשילוב אבני אמטיסט ורוז קוורץ ב-45% הנחה
אתר מותגי הפרימיום AKA-online במבצע סוף עונה של 30% על כל המהדורות המיוחדות של נעלי Bensimon, קולקציית הנעליים של Sol Sana ופריטים נבחרים מקולקציית הבגדים של ד"ר דנים לגברים, נשים ועוד.
רשת ללין במבצע בחנויות ובאתר – קונים שלושה פריטים ומקבלים שלושה פריטים מתנה (הזול מביניהם).
סטודיו עדיים מכל הלב - סטודיו לתכשיטים בעבודת יד מציע מבצע של 1+1 על כל התכשיטים המשובצים אבני סברובסקי.המעצבים ASAF & TOMER -מציעים 20% החל מהפריט השני ו-30% על השלישי מכל מגוון התכשיטים והאקססוריז בעמדות המכירה בקניונים. באתר ניתן למצוא הנחות של עד כ-50% על מגוון פריטים נבחרים.