מלך שערי הבונדסליגה בעונה האחרונה במדי בורוסיה דורטמונד צפוי להרוויח, לפחות על פי הדיווח, כ-30 מיליון אירו לעונה וישחק בטיאנג'ין קוונג'יאן, שבה משחקים בין השאר גם אלשנדרה פאטו ואקסל ויטסל. אם העסקה תצא לפועל, דורטמונד תקבל עבורו לא פחות מ-80 מיליון אירו.
אובמיאנג סיים, כאמור, את העונה האחרונה כמלך השערים בבונדסליגה עם 31 כיבושים, ולאורך כל התקופה האחרונה שמו קושר עם מספר קבוצות בכירות ביבשת, ביניהן ארסנל, ליברפול ופ.ס.ז'.
במהלך הלילה פירסם החלוץ פוסט בחשבון האינסטגרם שלו, שבו כתב כי הוא "מוכן להרפתקאות חדשות". האם מדובר במזרח הרחוק? כנראה שכן.
לא רק אובמיאנג בכותרות. ה"מונדו דפורטיבו" מדווח כי מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי מגבירות את הקצב במרדף אחרי כוכב ריאל מדריד, חאמס רודריגס. עוד מפרסם האתר כי ברצלונה, שמעוניינת להחתים את מגן ארסנל הקטור ביירין, הקציבה לנושא עוד עשרה ימים בלבד לפני שתתחיל לבחון אפשרויות אחרות.
בדיווח נוסף מפרסם האתר "מטרו טלפוט" כי מילאן האיטלקית מעוניינת בבלם הצרפתי של ארסנל, לורן קוסיילני. "הסאן" טוען כי עד סוף השבוע יחתום ג'ון טרי, שעזב הקיץ את צ'לסי אחרי 22 שנים, באסטון וילה מהצ'מפיונשיפ.