שלהי חודש יולי מסמן גם את סופן של מרבית הקייטנות שהחלו מיד בתום שנת הלימודים. הורים רבים אינם מעוניינים שילדיהם יבלו את שאר החופש מול המסכים, ומחפשים פעילויות שיאפשרו הן לילדים ליהנות, ללמוד בצורה חווייתית, והן להורים לבלות זמן איכות עם הילדים.
אחרי אינספור פעילויות מוצלחות עבור קהלים בגילאים שונים, מתחם שרונים מפעיל זו השנה השישית את המיניסיטי - עיר הילדים של ישראל שהפך לאחת מפעילויות הקיץ הכיפיות, האיכותיות והמבוקשות ביותר.
הפעילות מתאימה במיוחד לגילאי 10-3 והכניסה למיניסיטי חופשית וללא עלות.
מיני סיטי מדמה עיר ריאליסטית קטנה שבה הילדים יכולים לחוות את עולם המבוגרים וללמוד איך כל האלמנטים הסובבים אותם בחיי היום יום פועלים, וכל זאת על ידי התבוננות, התנסות, מישוש ומשחקי תפקידים ופעילויות המגרים את סקרנותם ומפעילים את דמיונם של הקטנטנים.
הם נכנסים לעיר פעילה עם תחנת מכבי אש אינטראקטיבית, מיני חצי חינם, מיני מפעל פרי הגליל – עובדים במפעל שימורים, יתגנדרו ויעשו סטיילינג במיני פרינסס, יעשו ספורט במיני מועדון כושר ג'וי, יבלו עם המשפחה במיני פארק – וכן בצפייה משותפת במופעים של הכוכבים הגדולים: רינת גבאי, יובל המבולבל, שי ורועי, מיקי, רוי בוי, מיכל הקטנה והדוד חיים.
בין הפעילויות במיני סיטי:
• מיני חצי חינם –לעשות קניות הביתה "בכאילו" בסופר קטן לילדים עם מדפים קטנים ועליהם אריזות ריקות של מוצרים אמיתיים, עגלות וקופות אמיתיות אבל מוקטנות.
הכניסה לפעילויות חופשית - מועד הפעילות: 16.7- 30.8 משעה 10:00 ועד 20:00. יום שישי 10:00-14:30.
הופעות במיני פארק – יתקיימו בימי שני ב- 18:00:
לפרטים נוספים: www.sharonim-summer.info
ספלאש – אטרקציית המים של מתחם שרונים: הים הוא אחד ממקומות הבילוי העיקריים בקיץ, אבל יחד עם החווייה מגיע גם החול, לעיתים הים סוער מדי ולפעמים גם יש איסור כניסה למים, אז מה עושים אם הילדים בכל זאת מוכרחים מים?
יוצאים ומבלים באטרקציות מים עירוניות, דוגמת פארק ספלאש בהוד השרון, שהפך למוסד קיצי אזורי.
בפארק אטרקציות המים ספלאש נהנים ממזרקות מים צבעוניות, פרחים ופטריות תותחי מים ומנהרות ודליי ענק המשפריצים כמויות עצומות של מים לשמחת הילדים. בספלאש יש גם מתחם מזרקות ייעודי לקטנטנים.
ספלאש בנוי על משטח בטיחותי ומונע החלקה. לרשות ההורים שלא רוצים להירטב הוקם מתחם ישיבה מטופח עם ספסלים והצללה, ולרשות כולם עומדים מלתחות ואפילו מתקן ייבוש לכל הגוף שידאג שהילדים לא ירטיבו את האוטו.
הסיפור של ממלכת הדרקונים הוא על יהלום היסודות שנגנב ע"י אגורתא הדרקון המוזהב. הנבואה אומרת שרק חבורת בני אנוש תוכל להחזיר את היהלום לעולמנו ולהחזיר את השקט לעולם. כדי לעשות את זה הם צריכים להיכנס לממלכת הדרקונים אליה נלקח היהלום. מרגע הכניסה יש להם 45 דקות למצוא את הרמזים הנמצאים בחדר, לפתור את החידות, למצוא את היהלום ולצאת מהממלכה.
לחדר נכנסת קבוצה (מ-2 עד 5 שחקנים) שאמורה לפתור את תעלומת סודות ממלכת הדרקונים בעבודת צוות ובעזרת מחשבה מהירה, לוגיקה והסקת מסקנות.
שעות פתיחה:
עלויות:
מתחם שרונים - לפרטים ולהזמנת משחקים באתר או בטלפון: 09-8856427, כתובת: הרקון 2, הוד השרון
לפרטים נוספים במתחם שרונים