אלא שבמהלך היום העלו עו"ד רן מרקוביץ, נציג עמותת הלב הירוק – עמותת אוהדי הפועל כפ"ס, ואלי יאני, דרישות ותנאים שאינם עולים בקנה אחד, כלשון ההודעה, עם הוראות החוק, מה שגרם לשום לסגת מהעסקה. "הכל, בניסיון לסכל בכוונת תחילה את חתימת העסקה", לטענתם.
על פי הודעת המועדון, העביר עו"ד רן מרקוביץ טיוטת הסכם לעו"ד ארצי בן יעקב, בא כוחו של שום, שבה דרישות ותנאים שמציבה העמותה לשום. הטיוטה הנ"ל נשללה על הסף, כאשר זו הכילה תנאים שדורשת העמותה, שמחזיקה בעשרה אחוזים ממניות המועדון. שום, על פי ההודעה, הופתע מעמדתם של העמותה ושל יאני, ולכן נסוג מכוונתו לרכוש את המועדון.
"לאור המצב שנוצר וסיכול העברת המניות על ידי עו"ד מרקוביץ ויאני, בצער רב ובלית ברירה, מודיע בזאת סתיו לעמותה ולאלי יאני כי ככל שלא יקבלו לידיהם את מניותיו במועדון במצבן תוך שלושה ימים, לא יהיה מנוס מלפעול לפירוק המועדון".
עמותת האוהדים הבהירה כי הייתה זו הצעה לשיתוף פעולה ולא ניסיון לטרפוק העסקה.