"אני יכול להבטיח שהוא לא יעזוב את יונייטד העונה", סיפר ז'וזה מוריניו, במסיבת העיתונאים שלפני המשחק. "הוא בחור מאוד הגון וישר. תמיד חשבתי שאם שחקן רוצה לעזוב, אני לא אעצור אותו, אבל פה זה לא המצב. אני רואה שהוא מאושר איתנו ועובד חזק יותר מאי פעם".
דה חאה, כזכור, הוזכר (בפעם המי יודע כמה) כמועמד לחזור לספרד - לריאל מדריד. "הוא שוער שמביא נקודות לקבוצה ואני רוצה שימשיך אצלנו. הוא חבר ושוער פנטסטי", הודה אנדר הררה.
ומה עוד חדש ברחבי אירופה? תשאלו את מנצ'סטר סיטי, שכבר הספיקה לבזבז הקיץ לא פחות מ-195 מיליון אירו. הרכש החדש שלה: דנילו, שעבר באופן רשמי מריאל מדריד לתכולים תמורת 35 מיליון אירו.
על פי פרסום באי הבריטי, צ'לסי, שרק אתמול נראתה נהדר ב-0:3 על ארסנל, עשויה לצרף את חלוצה הוותיק של סוונזי, פרננדו יורנטה. הספרדי כבר בן 32, אבל סוונזי צפויה לדרוש עליו לא פחות מ-30 מיליון ליש"ט.
אחרי שצירפה את מתיה די שיליו, יובנטוס קרובה להשלים גם את רכישתו של פדריקו ברננדסקי מפיורנטינה תמורת 40 מיליון אירו.