הצעיר הכי מסעיר ביבשת, קיליאן אמבאפה, פתח בהרכב מונאקו אחרי קיץ מלא בשמועות על מעבר לריאל מדריד או מנצ'סטר סיטי עבור 180 מיליון אירו (מה שעדיין עשוי לקרות), אבל כמו כל הקהל היה המום מהפתיחה של טולוז שעלתה ליתרון בדקה השישית משער של זינדין משאש.
מה שמונאקו עשתה כדי לחזור למשחק - ובסופו של דבר לנצח - זה להשתמש בראש, עם שלושה שערי נגיחה. ז'מרסון השווה אחרי קרן של ז'ואו מוטיניו (28), ואחרי שאנדי דלור החזיר את היתרון לטולוז (52), רדאמל פלקאו מיהר להשוות (58) והבלם הפולני קמיל גליק היה זה שהכריע את המשחק (70). אגב, אמבאפה הוחלף בגלל פציעה רבע שעה לסיום ובקבוצה מקווים שלא מדובר במשהו רציני.
זו הייתה פתיחה נהדרת לליגה, אבל בצרפת מחכים יותר לשבת (18:00), כדי לראות אם השחקן היקר בהיסטוריה, ניימאר, יערוך בכורה בפ.ס.ז' מול העולה החדשה אמיין (במשחקה הראשון אי פעם בליגה הבכירה).
בליגה השנייה בגרמניה, היורדת אינגולשטאדט ספגה הפסד שני בשני מחזורי הפתיחה, 1:0 בחוץ לסנדהאוזן. אלמוג כהן הוחלף בדקה ה-83 אצל המפסידה.