נעים: "לא מתרגש מההפסד, מתרגש מהיכולת"

לאחר ההפסד 1:0 למ.ס אשדוד בגביע הטוטו, מאמן הפועל אשקלון יודע שקבוצתו חייבת להתחזק: "אני יוצא די מאוכזב, מקווה שעד לפתיחת הליגה נראה טוב יותר"

מאור לוי פורסם: 06.08.17, 11:41

ליובל נעים, מאמנה של הפועל אשקלון, יש לא מעט סיבות לדאגה. נכון שמדובר רק במשחקי גביע הטוטו, אך כפי שנראתה קבוצתו אמש בהפסד 1:0 למ.ס אשדוד, גם הוא יודע שללא חיזוק משמעותי יהיה מאוד קשה לשרוד בליגה שנה שנייה ברציפות.

 

 

נעים, שחזר לעמוד על הקווים לאחר שעבר בבקרה התקציבית עם רוב שחקני הרכש, נשמע מאוכזב בסיום: "אני לא מתרגש מזה שהפסדנו, אני מתרגש יותר מזה שאנחנו לא נראים מספיק טוב. אני מקווה שעד פתיחת הליגה נראה טוב יותר. כשהפסדנו 3-0 להפועל באר שבע בשבוע שעבר נראינו טוב, אבל היום אני יוצא די מאוכזב".

 

צילום: ישראל יוסף
נעים. יצא מאוכזב (צילום: ישראל יוסף)

 

על חיזוק אפשרי לקראת מחזור הפתיחה מול הפועל חיפה בעוד שבועיים, אמר נעים: "אנחנו עושים מאמץ להביא זר ושני ישראלים, אבל יכול להיות שבשביל הדברים האלה צריך לשחרר שחקנים שחתומים. נראה מה נעשה".