לדברי היצרנית, הליף החדשה תהיה יעילה יותר מבחינה אווירודינמית מקודמתה, תודות לעיצוב דומה לכנף מטוס, אשר מאפשר למכונית טווח נסיעה גדול יותר, עמידות עדיפה ברוחות צד והפחתה של רעשי רוח. מהתמונות לא רשמיות שפורסמו עד עתה עולה כי היא תאמץ קו עיצוב זוויתי יותר, לעומת המראה העגלגל של קודמתה שהתאים בעיקר לשוק המקומי היפני. וידאו לא רשמי חושף כי עיצוב הפנים עודכן עם הגה שונה ולוח מחוונים הכולל מסך תצוגת נתונים גדול מבעבר.
הליף תצויד במערכת נהיגה חצי אוטונומית תחת הכינוי "פרו פיילוט", המאפשרת שליטה בהיגוי, תאוצה ובלימה וכוללת גם מערכת לחניה אוטומטית.
יחידת ההנעה העדכנית כוללת מצברים חדשים וגדולים יותר, הצפויים להגדיל את טווח הנסיעה של המכונית עד ל-540 ק"מ על-פי הערכות, למעלה מכפליים מזה של הדגם הנוכחי. בנוסף, ניסאן תציע מערכת המכונה e-Pedal המאפשרת לשלוט בתאוצה ובהאטת המכונית רק דרך דוושת התאוצה, כאשר האטה מתבצעת על-ידי מערכת בלימה רגנטיבית בעת עזיבת דוושת התאוצה, עד כדי עצירה מלאה. לטענת היצרנית, המערכת מאפשרת לנהוג מבלי להשתמש כלל בדוושת הבלם ב-90% מהמקרים. בעת בלימת חירום יהיה צורך בדוושה זו בכל זאת.