מכבי חיפה היא אחת הקבוצות הלוהטות בגביע הטוטו. היא כבשה שתי רביעיות, מוליכה את בית א' והערב (א') הייתה קרובה להשיג ניצחון שלישי. רק שיתרון 0:2 לא הספיק לה והיא סיימה ב-2:2 את משחקה הביתי עם הפועל עכו.
מכבי חיפה הודיעה: רמי גרשון חתם לחמש שנים
היה זה משחק לפרוטוקול בלבד. שתי הקבוצות העפילו לשלב הבא וסיפקו משחק משוחרר. קאיו כבש את שערו הראשון בארץ הקודש בדקה ה-20, גילי ורמוט הכפיל במחצית השנייה (52), אבל עכו חזרה לעניינים בהמשך. עמרם אלקרנאווי צימק (69) ופייסל מוליץ' איזן (83).
דקה רביעית: ניסיון ראשון למכבי חיפה. קאיו בעט מתוך הרחבה, רם שטראוס הצליח להדוף.
20': שער! 0:1 למכבי חיפה. יופי של מהלך קבוצתי. קאיו התמסר עם מוחמד עוואד, שהחזיר לו עם העקב. הברזילאי המשיך לרשת.
49': קאיו היה קרוב לכבוש את השני שלו במשחק, אבל הכדור שלו שרק ליד העמוד.
52': שער! 0:2 למכבי חיפה. טעות בהגנת עכו אפשרה לחיפה להכפיל את התוצאה. ורמוט ניסה להעביר לעוואד, אך הכדור חזר אליו מההגנה והוא בעט פנימה.
69': שער! עכו צימקה ל-2:1. אלקרנאווי שלח כדור חופשי מ-25 מטר לחיבורים. גולאסו אדיר.
85': שער! עכו משווה ל-2:2. טעות קשה של שי בן דוד, שלא הרחיק כדור פשוט, פייסל מוליץ' חטף ואיזן את התוצאה.
מכבי חיפה: אוהד לויטה; רז מאיר, דקל קינן, שי בן דוד, סאן מנחם; גאורגי קוסטדינוב, נטע לביא, רועי קהת, גילי ורמוט; קאיו, מוחמד עוואד.
הפועל עכו: רם שטראוס; עבדי פרחאת, ברונו איביה, מוחמדו סיסוקו, יורייב בוזיידר; גל שיש, עמרם אלקרנאווי, גבריאל קניקובסקי, עמית ביטון; סם אלישה, פטר אוניקאצ'י.