שלב הבתים של ליגת האלופות – איזה ביטוי נפלא. לצערנו הפועל באר שבע לא תהיה שם, אבל זה ממש לא ימנע מאיתנו להתרגש לקראת ההגרלה (חמישי, 19:00), שאחריה נדע איך יחולקו 32 הקבוצות בשמונת הבתים.
כמובן שעל פי הדירוג החדש, ראשי הבתים הן אלופת אירופה, ריאל מדריד, כמו גם שבע האלופות של המדינות בעלות הדירוג הגבוה ביותר באופ"א.
האפשרויות אינסופיות, יש תסריטים שיגרמו לכם לחכך ידיים בהנאה מצד אחד ולשבור את השלט של הטלוויזיה מצד שני. אנחנו כאן כדי לעשות לכם קצת סדר ועל הדרך לגרום לכם לפנטז.
באיירן מינכן
ברצלונה
ליברפול
פיינורד
ריאל מדריד
פריז סן ז'רמן
טוטנהאם
לייפציג
שתי אופציות שמציתות את הדמיון. לואיס סוארס חוזר לאנפילד, ג'רום בואטנג פוגש שוב את לאו מסי, דירק קאוט שוב מול ליברפול. ומצד שני, ניימאר מול אלופת אירופה, גארת' בייל נגד האקסית, ומה יכולה למכור הפתעת העונה שעברה בגרמניה, לייפציג, בליגה של הגדולות.
צ'לסי
פריז סן ז'רמן
רומא
ספורטינג ליסבון
קפיצה קטנה ללונדון לראות את אנטוניו קונטה והשחקנים שלו בסטמפורד ברידג', משם לשופינג בשאנז אליזה, סופגים קצת היסטוריה ברומא ומסיימים בליסבון הלוהטת.
שחטאר
פורטו
אנדרלכט
מאריבור
אין מיותר מזה. ליגה אירופית זו מחמאה עבור הבית הזה. אפילו את התקצירים אתם לא הולכים לראות.
מנצ'סטר יונייטד
באזל
ספורטינג ליסבון
לכולם ברור למה ריאל, יונייטד או ספורטינג ליסבון שם, אז למה באזל? טוב, זה ברור. לכריסטיאנו לא חסר כסף ולבנקים בספרד הוא בטח לא יילך אחרי פרשת העלמות המס, אז מה יותר טוב משווייץ?
דרג 1: ריאל מדריד, באיירן מינכן, צ'לסי, יובנטוס, בנפיקה, מונאקו, ספרטק מוסקבה, שחטאר דונייצק.
דרג 2: ברצלונה, אתלטיקו מדריד, פריז סן ז'רמן, דורטמונד, סביליה, מנצ'סטר סיטי, פורטו, מנצ'סטר יונייטד.
דרג 3: נאפולי, טוטנהאם, באזל, אולימפיאקוס, אנדרלכט, ליברפול, רומא, בשיקטאש.
דרג 4: סלטיק, צסק"א מוסקבה, קרבאח, ספורטינג ליסבון, אפואל ניקוסיה, פיינורד, מאריבור, לייפציג.