שיא NBA: יוסטון נרכשה ב-2.2 מיליארד דולר

אחרי שלזלי אלכסנדר העמיד את המועדון למכירה, המיליארד ואיש העסקים טילמן פרטיטה קנה אותו בסכום היסטורי: "חלום שהתגשם"

ynet ספורט פורסם: 05.09.17, 18:33

 

עומרי כספי בפנייה לאוהדי הנבחרת

טילמן פרטיטה הוא הבעלים החדשים של יוסטון רוקטס - ועלה לו הרבה כסף כדי להחזיק בכובע הזה. הרבה מאוד. המיליארדר ואיש העסקים שילם לא פחות מ-2.2 מיליארד דולר כדי להשתלט על המועדון, בסכום שמהווה שיא NBA חדש.

 

 

מאז שהבעלים הקודם לזלי אלכסנדר בן ה-73 הפתיע כשהחליט להעמיד את הרוקטס למכירה הוזכרו כמה וכמה קונים פוטנציאליים, ביניהם גם שמות מעניינים כמו האקים אולאג'ואן וביונסה.

 

צילום: גטי אימג'ס
שבר שיא NBA. פרטיטה (צילום: גטי אימג'ס)

 

פרטי העסקה המלאים לא פורסמו, אך כבר עכשיו ידוע שפרטיטה, יליד גלווסטון ותושב יוסטון, לא נכנס אליה עם שותפים נוספים.

 

פרטיטה, המנכ"ל והמייסד של חברת לאנדרי המחזיקה ביותר מ-500 מסעדות, מלונות ובתי קזינו, אמר: "כבוד גדול מבחינתי להיות הבעלים הבא של יוסטון רוקטס. זה חלום שהתגשם. לזלי אלכסנדר היה אחד הבעלים הטובים ביותר בכל ענפי הספורט, ואני מודה לו מאוד על ההזדמנות הזאת".