אחרי פתיחת עונה מצוינת שכללה שני ניצחונות מול הפועל אשקלון ומכבי פתח תקווה, בהפועל חיפה שואפים להמשיך את המומנטום החיובי ולזכות מחר בערב בניצחון שלישי ברציפות בליגה מול בני יהודה בבית (שבת, 19:15).
בשיחת "סקייפ" מארצות הברית, הבעלים יואב כץ העביר מסר לשחקנים "תהיו רעים על המגרש". כץ נתן דוגמאות של קבוצות שאין בהן כוכבים גדולים ובכל זאת הצליחו להשיג תארים בזכות העובדה שהיו "רעים" ונחושים במגרש. כץ נתן כדוגמא את דטרויט פיסטונס שזכתה באליפות ה-NBA פעמיים ברציפות ב-1989 ו-1990. כינוי הקבוצה היה ה"באד בויז", משום ששחקניה היו ידועים בזכות אופיים הקשוח.
המאמן ניר קלינגר המשיך בקו של הבעלים ואמר לשחקניו: "תהיו רעים נגד בני יהודה, בואו נמשיך את המומנטום החיובי שלנו מאז פתיחתה של העונה". לא צפויים שינויים בהרכב הקבוצה.