צמד הפופ הבריטי Oh Wonder יגיע לישראל בחורף להופעה אחת, שתתקיים ב-16 בדצמבר במועדון הבארבי בתל אביב. מחיר כרטיס להופעה במכירה מוקדמת יעמוד על 179 שקלים, ובהמשך יעמוד על 195 שקלים. מכירת הכרטיסים תחל היום (ב') באתר טיקטמאסטר ישראל. על הבאתם לישראל אמונה חברת ההפקות בלוסטון-לייב ניישן ישראל.
את Oh Wonder, שפועלים במלונדון מאז 2014, מרכיבים ג'וזפין וונדר גוכט ואנתוני ווסט. לפני שלוש שנים החלו להוציא סינגלים בהוצאה עצמית. בכל חודש הוציאו שיר חדש שכתבו והפיקו בעצמם, ועד מהרה הם צברו קהל רב. את השירים הם איגדו באלבום הבכורה שנשא את שמם, נמכר בלמעלה מ-500 אלף עותקים וזכה להשמעות רשת רבות.
בקיץ האחרון הוציאו הצמד את אלבומם השני, "Ultralife", שזכה גם הוא להצלחה ולהערכת מגזיני המוזיקה הנחשבים בעולם. השניים נחשבים לשם חם בסצינת הפופ האירופאית, בזכות להיטים מתקתקים כמו "Drive","Without You" ושיר הנושא מתוך אלבומם החדש, "Ultralife".