בין בכירי תעשיית המוזיקה שיגיעו לבחון את התוצרת הישראלית ניתן למנות את נציגים של חברת sony, ובפעם הראשונה גם נציגים של הפסיבלים Off, Eeurosonic ופסטיבל הענק הפופולרי Rock am Ring.
אירועי החשיפה הבינלאומית, שיכלולו כ-60 הופעות, הינם פתוחים לקהל הרחב, והם יתפרשו על פני שבועיים בין הצוללת הצהובה בירושלים, למועדוני הבארבי, האזור והבסקולה בתל אביב. השבוע הראשון של המופעים, שיתקיים בין ה-8 ל-12 בנובמבר, יוקדש לג'אז, מוזיקת עולם ו-Fאנק, בעוד השני יוקדש לאינדי ואלקטרוניקה, והוא יתקיים ה-15 ל-19 בחודש.
בכל שנה, בעקבות הפסטיבל, הרכבים ולהקות מישראל מוזמנים להופיע ברחבי העולם: פסטיבלי ענק בברצלונה, אנגליה, בוסניה, טייוואן, רוסיה, סין והודו; מסעי הופעות ברחבי אירופה וארה"ב. בין האומנים שיקחו חלק באירועי החשיפה ניתן למנות את גארדן סיטי מובמנט, האיינג'לסי, אקו וטיטו, טטראן, הקולקטיב, גילי יאלו, המסך הלבן,האחיות לוז, מארש דונדורמה, שפיטה מיכל גבע, ואחרים.