האם אונאי אמרי מעניש את ניימאר על הסכסוך הסופר מתוקשר עם אדינסון קבאני? על פי דיווחים בצרפת, יכול מאוד להיות שכן.
היום (שישי) התפרסם סגל פריז סן ז'רמן שנרשם לקראת מונפלייה במחזור הקרוב (ש', 18:00) ושם אחד בולט מאוד שלא נמצא שם הוא זה של הברזילאי.
בצרפת טוענים כי המאמן הספרדי של פ.ס.ז' ככל הנראה שומר את הסופרסטאר שלו לקראת המפגש המרתק מול באיירן מינכן באמצע השבוע הבא, אך לא פסלו אפשרות שניימאר נענש על העימות הפיזי בינו לבין חברו לקבוצה ביום ראשון האחרון.
ב"מירור" הבריטי מדווחים כי הסיבה היא למעשה פציעה קלה ממנה סובל הברזילאי, ואי שיתופו נועד כדי שיחלים ויגיע חד למשחק מול אלופת גרמניה.
כידוע, אתמול דיווחו בכלי התקשורת בספרד כי השחקן היקר בהיסטוריה כינס את חבריו לקבוצה ואף התנצל באופן אישי כלפי קבאני.