המאמן אמר במסיבת עיתונאים: "אנחנו לא חושבים עדיין על המונדיאל הבא, אלא רוצים לסגור את הקמפיין הזה. זימנו את השחקנים האלה כי אנחנו תלויים בהתפתחות שלהם. הם זומנו כי הם הטובים ביותר על מנת להתמודד נגד היריבה הבאה שלנו".
לופטגי נשאל לגבי המוטיבציה של ג'ראד פיקה בנבחרת ואמר: "הוא נותן את הנשמה ומשמש דוגמה לכולם. אם יש משהו שמעצבן אותי זה ששחקנים באים בלי חשק, אבל אין לי טענות לאף אחד ולשמחתי אין תופעות כאלה בנבחרת. המחויבות שהשחקנים גילו מקרבת אותנו לקראת הבטחת העלייה".
לופטגי נשאל על כך שהעדיף את קאייחון על פני ג'רארד דאולופאו מברצלונה, והשיב: "דאולופאו שיחק מעט, לעומת זאת קאייחון משחק הרבה בנאפולי ומבקיע שערים. בגלל זה החלטתי שעדיף לקחת אותו".
הסגל המלא: דויד דה חאה, פפה ריינה, קפה, ג'ורדי אלבה, ססאר אספיליקואטה, מארק ברטרה, דניאל קרבחאל, נאצ'ו, ג'רארד פיקה, נאצ'ו מונריאל, סרחיו ראמוס, איסקו, סרחיו בוסקטס, תיאגו אלקנטרה, אבייר איארמנדי, דויד סילבה, אנדרס אינייסטה, סאול, קוקה, מרקו אסנסיו, יאגו אספאס, חוסה קאייחון, רודריכו מורנו, פדרו, אלברו מוראטה.