כשיובל נעים אמר בתחילת העונה שהסגל שלו יותר טוב מהעונה שעברה ובעל ניסיון בליגת העל, כנראה שהוא התכוון לדקות האחרונות של המשחק אתמול.
"בעונה שעברה היינו מתפרקים אחרי 2:0, ויובל (נעים) היה עורך חילופי הגנה במטרה לא לספוג מאשר לחשוב על חזרה למשחק", אמרו באשקלון בנוגע לאופי והתלכיד אותו בנה המאמן.
נעים, שלא ידע אושר כזה אולי מאז מחזור הנעילה של העונה שעברה, אמר בסיום: "שיחקנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה. עשינו דברים בשביל לחזור למשחק והאמת, שיחקנו טוב נגד הקבוצה הטובה בארץ כרגע".
על דלה איינוגבה, שעצר את הפנדל בדקה האחרונה, הוסיף המאמן: "אני לא מגזים, אבל דלה בשבילנו הוא כמו בופון בשביל יובנטוס. הרבה הרימו גבה כשהבאנו אותו בשנה שעברה, אבל אני האמנתי ומאמין בו לאורך כל הדרך".
גם עבור המגן עוז ראלי, שלא הטביע את חותמו בעבר במדי מכבי תל אביב, היה למשחק אתמול ערך מוסף, כשכבש את השער המצמק והחזיר את קבוצתו לעניינים.
"אני מסתכל על כל משחק בנפרד ולא משנה מול מי אני משחק. אני שמח שהיום התוצאה הייתה לטובתנו", אמר המגן בסיום. "אני רוצה להודות לקהל הרב שהגיע. זה מראה על תמיכה גדולה מצדם ואני מרגיש שהם סומכים עלינו".
על היריבה: "זה נכון שהם הובילו 2:0 משתי טעויות שלנו, אבל הם לא עשו פה משחק גדול של צירופים. חזרנו כמו גברים והאמנו בעצמנו".