זידאן: "לא מודאג, רונאלדו הטוב בדורו"

אחרי עוד משחק ליגה ללא שער של כוכב ריאל מדריד, המאמן יצא להגנתו: "הוא עוד יבקיע". קרב בין הצרפתי לגארי ליניקר בעקבות ההתעקשות שלו על קארים בנזמה

ynet ספורט פורסם: 23.10.17, 08:28

 

צפו בניצחון של ריאל (ONE)

לאט לאט ריאל מדריד חוזרת לעצמה בליגה הספרדית. אמש (ראשון) היא רשמה ניצחון רביעי ברציפות במסגרת המקומית - 0:3 על אייבר. לצד זה קשה שלא להבחין בקושי של כריסטיאנו רונאלדו וקארים בנזמה לכבוש שערים בליגה, ואתמול הם שוב לא מצאו את הרשת.

 

מרסלו, שכן כבש מול אייבר, אמר בסיום: "לא כובשים מספיק? אנחנו משחקים טוב ואנשים שוכחים שקשה לנצח בליגה הטובה בעולם". על בנזמה אמר הברזילאי: "הוא נהדר. זה נורמלי שדורשים ממנו יותר, אבל הוא עושה יותר מרק להבקיע. הוא מספר 9 הטוב באירופה".

 

צילום: רויטרס
רונאלדו. מתי הוא יבקיע בליגה? (צילום: רויטרס)
צילום: רויטרס
זידאן ובנזמה (צילום: רויטרס)

 

על העובדה שרונאלדו כבש שער בודד בחמש הופעות בליגה, הוסיף זידאן: "אנחנו לא מודאגים, רונאלדו הוא השחקן הטוב ביותר בדורו. אני בטוח שהוא יבקיע בקרוב". מי שנכנס בבזנמה הוא שחקן העבר האנגלי, גארי ליניקר, שמשמש היום כפרשן: "הארי קיין שוב כבש, מזל שזידאן חושב שבנזמה הוא הטוב ביותר". זידאן ענה לו: "בנזמה הוא הטוב מכולם".