"הייתי מצביע עבור פופ, הוא היה יכול להיות נשיא גדול", אמר קר בהתייחסו למאמן סן אנטוניו ספרס, גרג פופוביץ'. "כל ההומור בצד. הייתי מצביע לו. הגינות ויושר, אלה שני מרכיבי מפתח שצריכים להיות באדם שרוצה להיות נשיא. יהיה נהדר לראות נשיא עם יושר והגינות, הוא יספק את זה". גם קרי המשיך באותו הקו: "הוא עוזר יותר ל-NBA ובטח למדינה מזה הנוכחי".
כזכור, פופוביץ', בדומה לקר, ידוע בחוסר חיבתו לטראמפ והעביר לא פעם ביקורת קשה כלפי נשיא ארה"ב המכהן. "האיש במשכן הוא פחדן חסר נשמה שחושב שהוא גדול כי הוא משמיץ אחרים", אמר מאמן סן אנטוניו לפני חודש בשל נאומו של טראמפ שאמר שקודמיו בתפקיד, ברק אובמה וג'ורג' וו. בוש, לא נהגו לטלפן למשפחות חיילים שנהרגו בקרב ולהביע תנחומים וצער על האובדן.
"זה לא חדש שככה הוא מתנהג אולם הפעם הוא כיוון אל מתחת לחגורה. יש לנו שקרן פתולוגי בבית הלבן שלא כשיר אינטלקטואלית, רגשית ופסיכולוגית לתפקיד. כל העולם יודע את זה, במיוחד מי שנמצא לידו בכל יום. האנשים שעובדים בבית הלבן מתביישים בגלל שהם יודעים שמגיע להם יותר".