חדד בת ה-39, שילדה בערב ראש השנה את בתה הבכורה, חזרה להופיע באירועים פרטיים שנסגרו מראש לפני כשנה, אולם את החזרה האמיתית לבמות תעשה בפברואר עם עליית המופע החדש שלה: "שרית - ההופעה".
"בלילות אני עובדת ובימים אני עם הבת שלי", היא משתפת בחיוך, "זה לא כזה נורא כמו שחשבתי. הייתי בטוחה שיהיה לי קשה יותר בבקרים, אבל כשאני רואה אותה - אני פשוט מאוהבת".
מה הלחץ לחזור כל כך מהר להופיע?
"יכולתי לדחות את המופע בכמה חודשים, אבל רציתי לחזור לתלם. בפברואר נויה תהיה יחסית גדולה. שמעתי את הרעיון למופע ולא יכולתי לסרב".
הפקת המופע, שיעלה בהאנגר 11 בתל אביב בתאריכים 17-14 בפברואר, מוערכת במיליוני שקלים, וישתתפו בו עשרות רקדנים, שחקנים ותזמורת חיה. המופע שואב השראה מהמופעים בבירת ההימורים הבינלאומית, לאס וגאס, וחדד מסכמת: "זה מופע שמביא את סיפור חיי אחרי 22 שנות קריירה".
אחרי הלידה - הפרופורציות שלך לדברים השתנו?
"הילדה שלי היא באמת הכי חשובה בעולם, יותר מכל דבר אחר, אבל גם העבודה שלי היא חלק מהחיים שלי. אני באמת אוהבת את מה שאני עושה ואני לא מרגישה שובע".
חדד, שהספיקה כבר להוציא שיר לנויה - "חלק ממני", מוסיפה כי היא מקבלת עזרה גדולה ממשפחתה, מה שעוזר לה לשמור על הקצב המהיר בעבודתה. "קשה לתת לעצמי ציון על האימהות שלי, אבל אני חושבת שאני אימא טובה, אני איתה ונותנת לה את כל מה שהיא צריכה. אני אימא טרייה שלומדת כל יום משהו חדש על עצמי ועל הילדה שלי. אני מכירה אותה כל יום מחדש ורואה אותה גדלה. אני לא רוצה לומר שאני לחוצה, אבל אני כן דאגנית. אני משתדלת להיות האימא הכי טובה בעולם".
היית רוצה שנויה תמשיך את דרכך על הבמה?
"אני רוצה שהיא תהיה מאושרת, ואם היא תרצה אז אלך איתה ואכוון אותה לכל מקום".