ווסטברוק, שהיה רחוק אסיסט מטריפל דאבל וקלע 34 נקודות, התייחס גם לעימות עם דוראנט במהלך המשחק: "לא משנה אם אני נגד קווין, לא משנה אם נגד... מי מולנו ביום שישי? דטרויט? אז רג'י ג'קסון. דניס סמית' בשבת. זה פשוט לא משנה מי זה. על המגרש אין לי חברים. אני מגיע כדי לתת הכל ולשחק ברמה הכי גבוהה שאפשר. כמו שעשיתי מאז שהגעתי לליגה, וזה בדיוק מי אני ומה שאני יודע לעשות".
דוראנט ו-ווסטברוק ספגו עבירות טכניות אחרי שנקלעו למעין עימות פיזי, אבל פורוורד הווריורס לא ממש מתרגש: "זה המשחק. הוא בא כדי לתת הכל, אני מגיע כדי לתת הכל. אנחנו אוהבים את זה, שנינו, וזה חלק מהמשחק, אז אני מכבד את זה. אני פשוט אוהב את העניין הזה. אני מצפה לזה כשניפגש שוב, זה בסך הכל כיף".
דוראנט המשיך: "הסיפור זה המשחק עצמו, לא מה שהיה בינינו. הפסדנו, הם בעטו לנו בתחת, הם נתנו משחק נהדר. אתם צריכים לתת להם קרדיט על איך שהם שיחקו, ואנחנו צריכים לשחק יותר טוב. זה לא משנה מי התעמת מול מי, כל העניין הזה הוא הצגה אחת גדולה, אז אל תאמינו לזה. כל האוהדים, הם משקרים לכם. העניין הוא כדורסל – והם נתנו משחק ענק, אנחנו לא".
אחרי 16 ניצחונות רצופים, קיירי ארווינג לא הצליח למנוע את ההפסד 104:98 למיאמי, אבל
דווקא נשמע אופטימי לקראת המשך העונה: "יש עוד הרבה כדורסל לשחק. הרצף הזה היה נחמד, אבל זה כנראה היה הזמן שלו להסתיים".
ההפסד, שהיה הראשון של הסלטיקס מזה 35 ימים, הגיע יומיים לאחר תצוגת 47 הנקודות של קיירי מול דאלאס. הפעם ארווינג הסתפק ב-23 נקודות בלי אף שלשה, כולל 1 מ-4 בלבד מקו העונשין.