משהו טוב עובר על בני יהודה בתקופה האחרונה. הקבוצה של יוסי אבוקסיס השיגה הערב (שבת) ניצחון רביעי בחמישה משחקים, הפעם על חשבונה של מכבי נתניה – 1:2. הניצחון הגיע לכתומים ששלטו בעניינים ברוב המשחק והציגו כדורגל לא רע בכלל.
עאיד חבשי נגח את הראשון בדקה ה-36, יונתן כהן היה אחראי על הבישול. דיא סבע השווה (77), אבל נריוס ולסקיס הבקיע (86) מבישול פנטסטי של מאור קנדיל וסידר ליוסי אבוקסיס את שלוש הנקודות היקרות. ולסקיס כבש העונה שישה שערים בליגת העל, חמישה מהם הגיעו החל מהדקה ה-85. חלוץ של מאני טיים.
בני יהודה נדבקה למכבי נתניה שבמקום החמישי, ולשתיהן יש כעת 20 נקודות. עבור הקבוצה של סלובודן דראפיץ' זה היה משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון. עלי מוחמד נפצע בקרסול במחצית השנייה, וירד על אלונקה. מצבו עוד לא ברור.