אנגליה: אברטון מארחת את לידס

עידן טל צפוי לפתוח בהרכב אברטון, שתארח הערב את לידס במשחק השלמה ממחזור חג המולד. הכחולים חייבים ניצחון כדי לברוח מהתחתית

ynet עודכן: 07.02.01, 10:37

עידן טל ככל הנראה יפתח היום (ד') בהרכב אברטון, שתארח את לידס במשחק דחוי מחג המולד. אברטון ממוקמת במקום ה-15 בטבלה, והיא חייבת ניצחון כדי לברוח מעט מאימת התחתית. הקבוצה הציעה השבוע לבלם הסקוטי הוותיק בן ה-39, ריצ'ארד גוף, להאריך את חוזהו בשנה. המשחק האחרון של ה"טופיז" היה ההפסד 1:0 לאלופה והמובילה, מנצ'סטר יונייטד. מנג'ר הכחולים, וולטר סמית', שנמצא לאחרונה תחת לחץ רב עקב מיקומה של הקבוצה, עשוי לקבל בשורות טובות לקראת המשחק: צמד החלוצים, קווין קמפבל ופרנסיס ג'פרס, שהיו פצועים לאחרונה, עשויים להשתלב במשחק.

בלידס עדיין לא ויתרו על חלום ליגת האלופות גם השנה. בכל אופן, זה יהיה קשה, אך לא בלתי אפשרי. למרות פתיחת העונה הגרועה, הם כרגע במקום השביעי, רחוקים רק שש נקודות מהמקום השלישי המוביל לליגת האלופות, בו נמצאת כרגע ליברפול. הכחולים יצטרכו לשים לב במיוחד לחלוץ האירי של לידס, רובי קין, שהבקיע שלושה שערים בשני המשחקים האחרונים.

 
פורסם לראשונה