צביעותו וחוצפתו של אריה דרעי, שהיה זקוק לבצל כדי להזיל דמעה בשידור על מות הרב עובדיה יוסף, אביו הרוחני ומייסד ש"ס, קפצה מדרגה ביומיים האחרונים. בעודו תוקף את חברי האופוזיציה על כך שסירבו להתקזז עם ח"כ יהודה גליק, שליווה למנוחת עולמים את אשתו, כאילו אי אפשר היה לדחות את ההצבעה על החוק המסוכן והמיותר הזה (מה שלבסוף קרה כשהקואליציה הבינה שלא יהיה לה רוב), מתברר – לפי דוברו של גליק – שהוא ניסה ללחוץ על הח"כ האבל להופיע במליאה ו"למלא את חובתו".
נראה שדרעי "שכח מה זה להיות יהודי". האינטרס הפוליטי קודם לאנושיות (ולמוסריות) אצל השר החרדי.
דנה כהן, נתניה
הופעתו האופטימית של שר החקלאות אורי אריאל בתקשורת בטענה שתפילות הביאו לירידת גשם חלקית גרמו לי לתמוהה איך זה שאין אצלנו תנועת קואליציה לתפילה חובה.
במסגרת תפילת "הכל כלול" השר ליצמן יפעיל תפילת המונים ליד הכותל בבקשה מהשם להקטין את תופעת המחלות ובעיקר לצמצם את הצפיפות בחדרי המיון. שר התחבורה, יקרא לתפילה להיעלמות תאונות הדרכים, ושר הפנים החרדי יקרא לתפילה שמרכולים ייסגרו מידי שמיים בימי שבת. שר החינוך לא יפגר אחריהם ויצא ביוזמה ל"תפילת ילדים" שפורצת שערי שמיים, עם חוק המחייב תפילה כזו בגני הילדים ובכל מוסדות החינוך לפני תחילת יום הלימודים. ואילו ראש הממשלה ושר האוצר יוכלו בשם חסדי האל להמשיך במדיניות של צמצום התקציבים והפעולות לשירות האזרחים.
משה שלו, נוה מונוסון