מכבי פתח תקווה ועירוני קריית שמונה הגיעו למשחק הערב (שלישי), כששתיהן במשבר עמוק וכשהן לא זוכרות מתי הן ניצחו בפעם האחרונה. מי שעמדה בלחץ היא המארחת, שניצחה 0:2. ניצחון ראשון אחרי שישה משחקים.
האורחת הייתה עצבנית מאוד. מרקוס דיניז שגה כשהכשיל את גרגורי טאדה בדקה ה-20 והורחק. מכבי פ"ת לא הצליחה לנצל את המומנטום, אוהדי הקבוצה מחו נגד שרון מימר והניפו נגדו שלטים. הם גם קראו בשמו של סוטיריס ניניס היווני (שבכלל לא היה בסגל) ודרשו שהמאמן ייתן לו לשחק, חלקם הניפו את דגלי יוון.
אחרי 72 דקות סוף סוף הגיע השער: תומאש סיבוק כבש בבעיטה מתוך הרחבה. שתי דקות אח"כ סאן מנחם הורחק בצהוב שני לאחר שתפס את מנור סולומון. דקה לאחר מכן לידור כהן בעט כדור רוחב, שהפתיע את כולם ואיכשהו נכנס פנימה. פ"ת סוף סוף טועמת ניצחון, מנגד האורחת עם ארבעה הפסדים רצופים, בשבת מחכה לה בית"ר ירושלים שתשמח להנחיל לה הפסד חמישי ברציפות.